De banner hangt aan het hek, de vlag hangt aan het JBC, de enveloppen liggen bij de vrijwilligers en de digitale bestanden staan klaar: Dit weekend begint de Actie Kerkbalans 2021!

Het mooie van de kerk is dat iedereen er welkom is en dat men naar elkaar omziet. Midden in Rheden is dit een plek voor inspiratie en bezinning. Er komen mensen samen om hun vreugde en hun verdriet, hun verlangen en hun hoop te delen met God en met elkaar. Die kerk wilt u toch ook een toekomst geven? Geef vandaag voor de kerk van morgen!

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het in stand houden van de kerk en alles daar omheen. Daarom is er de Actie Kerkbalans. Een groot deel van deze kosten wordt namelijk gedekt door de vrijwillige bijdrage van de gemeenteleden.

Deze keer is het anders dan voorgaande jaren, omdat u digitaal uw bijdrage doet als u hiervoor uw e-mailadres doorgegeven hebt. Het is sneller en gemakkelijker en zeker in deze coronaperiode geeft het ook een veiliger gevoel, een digitale bijdrage scheelt contactmomenten.

Aanstaande zondag zal er tijdens de kerkdienst op een originele manier aandacht besteed worden aan de Actie Kerkbalans.

Kijk hier voor alle informatie over de Actie Kerkbalans.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!