Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anders dan anders viering

19 maart | 10:00 - 11:00

De ‘Anders dan anders viering’ is precies zoals de naam doet vermoeden: dit uur op zondagmorgen zal anders dan anders zijn. De traditionele liturgie wordt losgelaten. De voorbereiding wordt gedaan door o.a. enkele (oud-)deelnemers van ‘Mensen in gesprek’, de gespreksgroep voor dertigers en veertigers van onze kerk.

Het thema van dit uur op zondagmorgen is Dankbaarheid. Op bijzondere en creatieve wijze zal het thema belicht worden. Er zal speciale aandacht besteed worden aan de kinderen, zij zijn van harte welkom met hun ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen. Voor de allerkleinsten is er oppas.

Kom deze zondagmorgen naar de Dorpskerk en laat je verrassen en inspireren, koffie en thee staan klaar!

Wilt u de dienst liever online meebeleven? Klik dan hier.

De eerste collecte is bestemd voor de Kliederkerk van de PKN. Uw gift hiervoor kunt u overmaken op rekeningnummer NL32 RABO 0355 2003 84 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Rheden.
De tweede collecte is bestemd voor de kerk en zal besteed worden aan vorming en toerusting. Uw gift hiervoor kunt u overmaken op rekeningnummer NL06 RABO 0373 7276 58 t.n.v. Protestantse Gemeente Rheden.

Een bijlage voor deze dienst kunt u vinden bij het Weekbericht. Deze wordt uiterlijk één dag van te voren gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland
+ Google Maps