Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus mediteren

29 maart | 20:00 - 21:00

€6

De cursus Mediteren op dinsdagavond in de Dorpskerk begint al aardig ingeburgerd te raken. Deze wordt twee keer per jaar georganiseerd in het koor van de Dorpskerk. Het is geen mediteren waarbij men op kussentjes moet zitten of zo. We zitten gewoon op de stoelen en Hans van Zanten (spiritueel begeleider van deze avonden) behandelt een actueel onderwerp dat in het dagelijks leven vaak niet zoveel aandacht krijgt.

Iedere sessie wordt stilgestaan bij de manier van mediteren. Technieken en methodes worden besproken zodat iedereen, niet geoefende en geoefende deelnemers, met een goed gevoel naar huis kunnen. Iedereen kan eraan meedoen. Je hoeft niet getraind te zijn op het spirituele vlak maar ben je dat wel is er ook altijd wel een onderwerp dat aanspreekt. Belangrijk op deze avonden is vooral de kracht van de spirituele saamhorigheid in de stille momenten.

In februari start weer een serie van 10 avonden. De eerste is op dinsdag 1 februari van 20:00 uur tot 21:00 uur. Daarna volgen dan iedere week (m.u.v. 1 maart) de overige avonden waarvan de laatste op 12 april is.

Ieder seizoen schrijven ongeveer 12 tot 17 personen in. Deels een vaste groep mensen, deels nieuwe deelnemers die eens willen kijken of deze vorm van mediteren iets voor hen is.
De bijdrage voor deze cursus (10 avonden) is € 60,00. De eerste avond kun je vrijblijvend meedoen om te zien of het je bevalt.

Informatie en/of opgeven kan bij Jos van den Houten via telefoonnummer: (026) 495 40 79 of e-mail: jjvandenhouten@hetnet.nl.

 

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€6
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland

Organisator

J J v.d. Houten