Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst

15 november | 10:00 - 11:00

Voorganger is ds.  Dick Juijn.
Er is kindernevendienst.

U kunt in de kerk aanwezig zijn bij deze dienst. In verband met het beperkt aantal plaatsen, is reserveren noodzakelijk. U kunt zich tot 12.00 uur op de zaterdag voorafgaand aan de eredienst aanmelden via het aanmeldformulier. Houd u rekening met de gedragsregels als u onze eredienst bezoekt, deze zijn er voor uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

De eerste collecte is bestemd voor de Kerstenveloppen van de Voedselbank.
De tweede collecte is bestemd voor de kerkhuishouding, deze week voor kosten van de Erediensten.

U kunt de dienst hier online volgen. De liturgie voor de eredienst kunt u minimaal een dag van te voren vinden in het Weekbericht.

Wij leven in een rare tijd met het Coronavirus. Kerkelijk gezien leven we in een bijzondere tijd richting eeuwigheidszondag en de Advent.

Christa Anbeek schreef in 2019 het meest spirituele boek van het jaar. Zij schreef al meer boeken over zingeving en daarin put ze niet alleen uit de christelijke traditie maar ook uit de meer filosofische en spirituele traditie. Ze heeft een volwassen dochter en twee kleinkinderen. In haar laatste boek “Voor Joseph en zijn broer” schrijft zij over haarzelf, over haar verdriet en hoe ze daarmee omgaat. Dat komt vandaag ook terug in de preek. En let vooral op de bijzondere plek van dat jongetje met de vijf broden en de twee vissen.

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie: