Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond: Hors normes VERPLAATST

18 februari | 20:00 - 22:00

Beste mensen,

Het zal jullie niet verbazen dat de film ‘Hors normes’ vanavond niet in de kerk vertoond zal worden. Helaas gooit deze keer Eunice roet in het eten. Momenteel is het niet verantwoord om de deur uit te gaan en we willen het graag veilig houden!

Daarom verplaatsen we de film naar volgende week: Vrijdag 25 februari om 20.30 uur.

Gelukkig zijn de coronamaatregelen inmiddels versoepeld en kunnen we dan na afloop van de film ook nog gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.

We hopen jullie volgende week allemaal te kunnen verwelkomen!

Groeten van Groep OLIVE

Bruno leidt een opvanghuis voor zwaar autistische kinderen en zijn goede vriend Malek leidt kansarme jongeren op tot begeleiders van die kinderen. Saillant detail: Bruno is orthodox-joods, Malek is islamiet.

De organisatie moet roeien met de riemen die het heeft. Krap gehuisvest boven een falafeltent in hartje Parijs is het eigenlijk één grote chaos, die de geduldige Bruno bedekt met de mantel der liefde. Een privéleven heeft hij eigenlijk niet, laat staan een liefdesleven. En dan zitten er ook nog inspecteurs in zijn nek te hijgen die zijn onorthodoxe instelling het liefst zouden willen sluiten.

De ondanks-alles-optimistische toon is bijzonder aanstekelijk, en er wordt prachtig gespeeld, zowel door de professionele als niet-professionele (autistische) acteurs.

Leuk om te weten: Deze film is gemaakt door het Franse regisseursduo Nakache en Toledano, vooral bekend van de hit Intouchables en is gespecialiseerd in feelgoodfilms over ernstige thema’s.

Let op: Neem je geldige QR-code mee!

Dorpskerk
Vrijdag 18 februari 2022
20.00 uur, de deuren zijn open vanaf 19.45 uur

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland

Organisator

Groep OLIVE