Laden Evenementen

« Alle Evenementen

(Online) Eredienst

12 juli | 10:00 - 11:00

Voorganger is ds. Lisette van Buren

Jezus zegt dat hij niet is gekomen om de Wet of de Profeten af te schaffen, maar om ze te vervullen. Tot verrassing van zijn tegenstanders én medestanders betekent dit geen versoepeling maar een verscherping. Wat er staat, blijft van kracht. Sterker nog: hij wil er geen letter aan veranderen, zelfs geen letterteken!

Omdat ik predikant ben geworden in de Gereformeerde Kerk in Wierden moet ik stoppen met mijn werkzaamheden hier in Rheden. Met deze dienst neem ik afscheid, al zal ik hier in de toekomst vast nog eens voorgaan. Eind september wil ik verhuizen. Heel veel dank voor de afgelopen jaren!
Lisette van Buuren

U kunt in de kerk aanwezig zijn bij deze dienst. In verband met het beperkt aantal plaatsen, is reserveren noodzakelijk. U kunt u aanmelden via het aanmeldformulier. Houd u ook rekening met de gedragsregels als u onze eredienst bezoekt, deze zijn er voor uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

De eerste collecte is bestemd voor Hospice Rozenheuvel in Rozendaal.
De tweede collecte is voor de kosten van de weekberichten.

U kunt de dienst hier volgen. De liturgie voor de eredienst kunt u minimaal een dag van te voren vinden bij de uitgelichte berichten.

 

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland