Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek Forum en Debat Rheden

11 februari | 20:00 - 22:00

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen in maart organiseert ‘De Verbeelding’ een politiek forum met de politieke partijen in Rheden. De lijststrekkers worden bevraagd op de belangrijkste  standpunten van hun partij en gaan daarover met elkaar het debat aan.

Het gaat om thema’s die er toe doen voor inwoners van de gemeente Rheden en omstreken. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: de aanpak van armoede, jeugd- en jongerenbeleid, de groeiende winkelleegstand in de Groenestraat en wat dit alles betekent voor de leefbaarheid voor jong en oud in het dorp Rheden.

U wordt van harte uitgenodigd om de politici het vuur na aan de schenen te leggen en/of om te komen luisteren om uw keuze bij de gemeenteraadsverkiezingen te voeden.

Het lijstrekkersdebat stond gepland in het Dorpshuis, maar is vanwege de capaciteit beperkende coronamaatregelen verplaatst en vindt nu plaats in de Dorpskerk te Rheden op 11 februari. U bent welkom vanaf 19.30 uur en het debat begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Coronatoegangsbewijs is noodzakelijk.

Voor verdere info kijkt u op www.centrumdeverbeelding.nl.

Gegevens

Datum:
11 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland