Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat heb je daar in je hand?

13 mei | 20:30 - 22:15

Thema-avond

De inflatie is sinds de jaren ’70 niet meer zo hoog geweest en het leven wordt voor iedereen duurder. Groep OLIVE organiseert op vrijdag 13 mei een avond met een zeer actueel thema, het gaat namelijk over financiën.

De titel van deze thema-avond is ontleend aan Exodus 4:2 waarin God aan Mozes vraagt wat hij in zijn hand heeft. In de Bijbel wordt er meer dan 2.350 keer gesproken wordt over omgang met geld en bezit. Wat is de rol van geld eigenlijk in ons leven?

Indra Ramdin zal ons hierin wegwijs gaan maken. Zij verzorgt een interactieve avond, waarbij je zelf aan de slag gaat met budgettering en zij zal o.a. uitleg geven over de ‘Cirkel van genoeg’.

Indra is bijna twintig jaar werkzaam geweest als fiscaal jurist en is nu verbonden aan Stichting Encour, o.a. bekend van Schuldhulpmaatje. Encour wil mensen helpen te groeien naar financiële vrijheid en ze wil mensen helpen om te ontdekken wat financiële rust inhoudt aan de hand van de bijbel.

Kom je ook naar deze avond? Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis.

Indra: “Steeds meer economische groei heeft voor mij geleid tot het besef dat er in onze samenleving geen evenwicht is tussen welvaart en welzijn.”

Plaats: Dorpskerk
Datum: vrijdag 13 mei 2022
Tijd: 20.30 uur, de deuren zijn open vanaf 20.15 uur
Toegang: gratis (vrijwillige gift mogelijk)

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
20:30 - 22:15
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland
+ Google Maps

Organisator

Groep OLIVE