Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondagmiddagconcert Rose-île

31 oktober 2021 | 15:30 - 16:30

Vorig jaar januari trad Rose-île met succes op in de Dorpskerk. Dit jaar treden zij opnieuw op in onze zondagmiddagserie. Rose-île brengt o.a. tango’s, rumba’s, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaanstalig uit Zuid-Amerika, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen, of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie.

Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse groepen en deelt nu deze rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten: klarinet en gitaar worden bespeeld door Theo Worm, Gérard Baldeo bespeelt gitaar en basgitaar en Nico Hoogland speelt accordeon.

Rose-île heeft de afgelopen jaren met succes opgetreden op vele plaatsen in Nederland en bij diverse gelegenheden zoals het Charivari Wereld Muziek Festival in Musis Sacrum in Arnhem, het Theater Festival Sonsbeek Avenue in Arnhem, in Deventer, Hummelo, Wijk bij Duurstede. In 2018 was Rose-île finalist van het Concours de la Chanson in Den Haag georganiseerd door de Alliance Française.

De toegang is gratis, aan de uitgang vragen wij u om een vrijwillige bijdrage.

Bekijk de website van Rose-île.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
15:30 - 16:30
Evenement Categorie:
https://rose-ile.webnode.nl/biografie/

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland

Organisator

Groep Cultuur
Telefoon:
026-3644469