Binnenkort zal de activiteitengids 2020-2021 bij u in de brievenbus liggen. In deze gids staat voor iedereen, jong en oud, aangegeven welke activiteiten en evenementen onze kerkelijke gemeenschap van plan is uit te voeren in het komende seizoen naast de kerkdiensten op zondagmorgen. Ook vindt u in de gids de contactgegevens van de leden van de pastorale teams, de kerkenraad en andere vrijwilligers.

Vanwege het nog aanwezige coronavirus is het een onzekere tijd, een tijd met beperkingen waarvan het einde nog niet in zicht is. Als gevolg hiervan zijn wijzigingen of zelfs afzeggingen mogelijk. We hopen natuurlijk dat het allemaal mee zal vallen.

Het wordt ook anderszins een bijzonder jaar. Op 6 september aanstaande wordt Jan Willem Overvliet bevestigd als onze nieuwe predikant. We zijn heel blij dat we al vanaf het begin van het nieuwe seizoen een vervanger voor Derk Floors hebben. Het activiteitenprogramma zal in de loop van het seizoen zeker ook nog uitgebreid worden door de inbreng van Jan Willem.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een of meer van deze activiteiten!

Er is een aanmeldingsformulier bij de gids gevoegd waarop u kunt invullen aan welke activiteiten u wilt deelnemen. U kunt dit formulier afgeven aan uw contactpersoon of u kunt het formulier in de brievenbus bij het JBC doen. Ook kunt u zich hier aanmelden.

Meer uitgebreide en steeds geactualiseerde informatie kunt u vinden op deze website.

Vragen, opmerkingen en idee├źn kunt u doorgeven aan bestuur@dorpskerkrheden.nl of aan de scriba Johan Meurs. We streven ernaar de gidsen voor 6 september bezorgd te hebben.