In deze tijd blijft ondersteuning voor diegenen die onze hulp nodig hebben nodig. Daarnaast lopen voor de kerk de kosten ook door. Het zou fijn zijn als u in deze tijd onze collectedoelen blijft steunen. We blijven voor iedere zondag een collectedoel aanwijzen zodat u weet waar u voor geeft. Hieronder ziet u de rekeningnummers waarop u uw bijdrage kunt storten :

Diaconie : NL32 RABO 0355 2003 84

Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0373 7276 31

Om het u wat gemakkelijker te maken bieden wij daarnaast de mogelijkheid om te betalen via Givt. Dit is een betaalmethode die inmiddels door heel veel kerken is ingevoerd. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u als eerste de App downloaden op uw smartphone. U krijgt dan een aantal vragen in te vullen waarmee u zich aanmeldt bij Givt en hen machtigt om de door u aangegeven bijdragen van uw rekening af te schrijven.

Als u een bijdrage wilt storten dan opent u deze app ,vult het bedrag in, u kunt ook voor de tweede collecte een bedrag invullen en klikt op volgende. Dan klikt u op lijst vult bij zoeken Rheden in, dan komt onze kerk in beeld en vervolgens klikt u op geven. Het lijkt ingewikkeld maar het went snel. Na de eerste keer geven komt onze kerk de volgende keer automatisch in beeld.  Als u een QR scanner op uw smartphone heeft kunt u ook hiermee geven. U klikt dan op onze pagina van Kerkdienstgemist.nl op de GIVT knop rechts onderin,dan ziet u een QR code, deze scant u en u volgt de instructies op uw smartphone. Mocht dit problemen geven, belt u dan even met Kees v.d. Haak 06 53391846