Vanaf dinsdag 26 september gaat er weer gemediteerd worden in de Dorpskerk.

Mediteren in elkaars aanwezigheid ervaren wij onmiskenbaar als een kostbaar geschenk. We doen dit als vanaf 2015 in de Dorpskerk. Niet alleen een prachtplek, maar ook een geweldige krachtplek.

Onder leiding van Hans van Zanten (onze meditatie begeleider) worden de technieken om optemaal te kunnen mediteren iedere keer opnieuw herhaald zodat het voor nieuwe deelnemers geen belemmering hoeft tte zijn om mee te doen terwijl de kracht van herhaling het voor ervaren deelnemers juist aantrekkelijk maakt.

Het thema voor deze avonden is: Innerlijke obstakels en hoe kun je deze herkennen? Om het maar met de woorden van Johan Cruyff te zeggen: “Je ziet het pas als je het doorhebt.” Een interessant thema, want alleen herkennen maakt mogelijk er ook iets aan te doen.

We mediteren op een avond twee keer in stilte, soms kort, soms wat langer. Vooraf en achteraf is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de meditaties zitten we op de stoelen in het koor van de Dorpskerk.

Iedereen kan meedoen, ervaring is niet noodzakelijk. Ook is het mogelijk een keer vrijblijvend en kosteloos te ervaren hoe het gaat. Een keer niet kunnen is geen probleem.

Startdatum: Dinsdag 26 september (10 weken opeenvolgend)
Tijd: Van 20.00 uur tot 21.15 uur
Bijdrage: Voor 10 avonden betaalt u € 70

Informatie en opgeven:
Jos van den Houten
e-mail: jjvandenhouten@hetnet.nl
telefoonnummer: (026) 495 40 79