Het kan u niet zijn ontgaan. De actie Kerkbalans is van start gegaan. Nu bent u aan zet.

Vorig jaar bleek na een aantal weken dat een groot deel van de mails wel was verstuurd maar niet was aangekomen. Het heeft ons toen een hoop tijd gekost om te achterhalen wat het probleem was en om daarna de niet bezorgde mails alsnog opnieuw te versturen. Maar, al doende leert men, en deze week hebben wij bij LRP nagevraagd of alle mails nu wel bezorgd zijn en men heeft dit bevestigen beantwoord.

Ook wist men ons te vertellen dat binnen een kleine week al meer dan 70 digitale toezeggingen waren ontvangen, een goed resultaat. Desondanks bereiken ons nu ook wel reacties van leden, die geen mail hebben ontvangen. Wij zullen deze reacties oppakken, achterhalen wat het probleem is en ofwel de mail opnieuw laten verzenden ofwel alsnog een enveloppe bezorgen.

Bekijk de film:

Met nadruk willen wij u vragen, als u deze week de mail nog niet heeft ontvangen, ook niet in uw spam box, wilt u dat dan even aan ons laten weten ? Dan gaan wij daar direct achteraan en zorgen wij er voor dat dit alsnog in orde komt. Belt of mailt u dan even naar Kees van den Haak  026 4953524 of 06 53391846 of cvk@dorpskerkrheden.nl.

Voor meer informatie over de actie kerkbalans klikt u hier.
Wilt u onze film bekijken, klik dan hier.