Ongeveer eens in de vijf weken komt een groep dertigers en veertigers bij elkaar voor een goed gesprek over een verrassend onderwerp, de groep ‘Mensen in Gesprek’. Dinsdag 28 september om 20.00 uur komen we voor de eerste keer dit seizoen weer bij elkaar.

Soms gaat het over de actualiteit, vorig seizoen hebben we het bijvoorbeeld gehad over de invoering van de nieuwe donorwet. En na de oplaaiende conflicten tussen Israƫl en de Palestijnen hebben we van gedachten gewisseld over geweld en geweldloosheid.
Soms gaat het over een stelling, een stuk tekst of een gebeurtenis die je aan het denken gezet heeft. Voorbeelden van afgelopen seizoen zijn het gesprek over vertrouwen en het gesprek over het vergroten van ons zelfbewustzijn.

Het is een heerlijk moment om even weg te zijn uit de waan van de dag en een goed gesprek met elkaar te voeren. Soms zijn de gesprekken pittig, vaak met een lach, soms met een traan, vaak inspirerend en een betekenisvolle ervaring. We praten, luisteren, stellen kritische vragen, hebben respect voor elkaars mening en zijn samen.

En het is ook altijd een topavond met koffie, thee, koekjes, gezonde en ongezonde snacks, een biertje, wijntje, humor en gezelligheid, vaak tot later dan we van plan waren.

We komen op wisselende dagen bij elkaar en iedere keer is het bij iemand anders thuis. Wil je met ons meedoen? Je bent welkom! Hoe meer mensen, hoe meer stof tot gesprek!
Als je mee wilt doen of als je meer informatie wilt, dan kun je contact opnemen met Chris Duisterwinkel via e-mail fam.duisterwinkel@ziggo.nl of telefonisch via (026) 844 80 60.

We beginnen altijd om 20.00 uur.
Dit seizoen komen we op de volgende avonden bij elkaar:

2021:
dinsdag 28 september
donderdag 4 november
woensdag 1 december

2022:
maandag 10 januari
dinsdag 15 februari
woensdag 16 maart
donderdag 14 april
maandag 9 mei
dinsdag 7 juni