De ‘Nacht van het Verhaal’ wordt weer georganiseerd in de Dorpskerk van Rheden. De Nacht van het Verhaal is een open podium waar verhalen, gedichten en anekdotes worden afgewisseld met zang en muziek.

Heb je iets gelezen of geschreven wat zeker de moeite waard is om aan anderen te laten horen? Heb je iets meegemaakt wat je wilt delen? Kun je prachtig zingen? Wil je een muziekstuk ten gehore brengen?

Bij de Nacht van het Verhaal mag iedereen zijn of haar verhaal vertellen. Het mag verdrietig zijn, vrolijk, echt gebeurd, verzonnen, om van te leren, om bij weg te dromen, of…

Wil jij eraan bijdragen om deze avond een succes te maken en heb je iets te vertellen door middel van een verhaal, gedicht, anekdote, zang of muziek? Je kunt je tot en met 20 maart aanmelden via e-mailadres webmaster@dorpskerkrheden.nl of bij Marret Uijl, telefoonnummer (06) 518 27 519.

Meer informatie kun je hier vinden. Ook als je alleen wilt luisteren, ben je natuurlijk van harte welkom! De Nacht van het Verhaal is op vrijdag 1 april om 20.30 uur in de Dorpskerk van Rheden. De toegang is gratis.