Wat een leuke reacties hebben we ontvangen na OLIVE’s Rondje Rheden op vrijdagavond 11 juni. Het aantal aanmeldingen overtrof onze verwachtingen ruimschoots, bijna 50 deelnemers! In kleine groepjes werd er een rondje door Rheden gefietst en gewandeld. Onderweg kon er genoten worden van muziek, zang, verhalen, ontmoetingen en leidden inspirerende vragen tot mooie gesprekken.

Een uitgebreider verslag kun je lezen in de Ontmoeting die binnenkort verschijnt. Hier alvast een kleine greep uit de reacties:

Wat een gezellige wandeling hebben we gemaakt met Yke en Marion waarbij vele vragen voorbij kwamen maar vooral ook mooie verhalen.

George, José, Marlies en Marret bedankt voor het organiseren van deze gezellige avond.

Wat een leuke avond. Hartelijk dank.

Leuke avond geweest, wandelen en praten met mensen is altijd een goede combi.

Afwisselend, hoewel we natuurlijk een gezellige afsluiting wel hebben gemist. Maar wellicht volgend jaar…..

Mijn conclusie van de avond was wel, nadat we steeds andere groepjes tegenkwamen: hé, die heb ik wel allemaal gemist het hele jaar. Fijn in ieder geval dat we weer de goede kant op gaan.

Ik kijk uit naar meer leuke activiteiten. Ga zo door.

Het was heel leuk vanavond. Weer een succesvol evenement van Groep Olive.

Ontzettend leuk om te horen dat deelnemers die vrijdagavond voor het eerst met elkaar kennis gemaakt hebben, ter afsluiting van hun rondje nog gezellig een wijntje met elkaar in de tuin gedronken hebben. En als er op zaterdag en zondag nog steeds over een verhaal gepraat wordt, dan heeft het zeker indruk gemaakt!

Sommige deelnemers vragen al naar volgend jaar. Wie weet…