Actie Kerkbalans: Samen verder

De Actie Kerkbalans 2024 is van start gegaan!

Het in stand houden van de monumentale gebouwen en de activiteiten voor jong en ouder kosten geld. En Iedereen heeft wel eens behoefte aan een gesprek, het pastorale werk is onmisbaar. Daarom is er de Actie Kerkbalans. Een groot deel van deze kosten wordt namelijk gedekt door de vrijwillige bijdrage van de gemeenteleden.

Het komende jaar zullen de kerken van Rheden en Ellecom-De Steeg fuseren. Samen kunnen we nog meer van betekenis zijn voor elkaar, voor onze leden en voor de dorpen. De Actie Kerkbalans is grotendeels door onze beide kerken samen georganiseerd. Het thema van Actie Kerkbalans 2024 is daarom ‘Samen verder’.

Gaat u met ons samen verder en steunt u ons financieel?

Bekijk de folder:

Bekijk de films:

Dit jaar is geen film gemaakt voor de Actie Kerkbalans, maar de films van voorgaande jaren kunt u hier nog bekijken.

Geef slim

Uw bijdrage aan Kerkbalans is (deels) aftrekbaar bij uw belastingaangifte. Doet u een periodieke gift? Dan kunt u deze volledig aftrekken. Zo krijgt u van de belastingdienst meer terug.

Lees meer.

Geef snel en gemakkelijk, geef digitaal

Het is mogelijk om uw bijdrage voortaan digitaal  te doen. In plaats van een envelop ontvangt u dan een e-mail.

Lees meer.

Het mooie van de kerk is dat iedereen er welkom is en dat men naar elkaar omziet. Midden in Rheden, Ellecom en De Steeg zijn dit de plekken voor inspiratie en bezinning. Er komen mensen samen om hun vreugde en hun verdriet, hun verlangen en hun hoop te delen met God en met elkaar. Geef voor deze kerken, we komen samen verder!

Hartelijk dank
voor uw bijdrage!

Geen envelop of e-mail ontvangen en u wilt wel een gift doen?
Het bankrekeningnummer is
NL56 RABO 0373 7276 31
t.n.v. Protestantse Gemeente Rheden o.v.v. Kerkbalans.

Helpdesk

  • Heeft u de e-mail voor uw digitale toezegging aan Kerkbalans niet ontvangen? Kijk dan even in uw spambox.
  • Werkt de link in de e-mail niet? Kopieer dan de tekst van de link in de adresbalk bovenin de internetpagina en druk op ‘Enter’.
  • Heeft u moeite met het invullen van het digitale toezeggingsformulier of heeft u andere vragen? U kunt een e-mail sturen naar cvk@dorpskerkrheden.nl of even bellen naar Kees van den Haak via telefoonnummer (06) 53 39 18 46. Hij helpt u graag.