Actie Kerkbalans

De Actie Kerkbalans 2023 is van start gegaan!

Het in stand houden van de monumentale gebouwen en de activiteiten voor jong en ouder kosten geld. En Iedereen heeft wel eens behoefte aan een gesprek, het pastorale werk is onmisbaar. Daarom is er de Actie Kerkbalans. Een groot deel van deze kosten wordt namelijk gedekt door de vrijwillige bijdrage van de gemeenteleden.

Heel graag willen wij ook het komende jaar en de jaren daarna een actieve, betrokken en gastvrije kerkgemeenschap zijn. Het programma voor het lopende seizoen omvat een breed en gevarieerd aanbod. Om dit allemaal te kunnen realiseren, is het ook belangrijk om de Dorpskerk en het Jonkvrouwe Brantsen Centrum te onderhouden en te verwarmen en te verlichten. Vooral dit laatste is door de uit de hand gelopen prijzen voor gas en elektriciteit een heel grote financiële uitdaging. Meer dan anders is uw steun hard nodig.

Helpt u mee het vuur brandend te houden?

Bekijk de film:

Bekijk de folder:

Geef slim

Uw bijdrage aan Kerkbalans is (deels) aftrekbaar bij uw belastingaangifte. Doet u een periodieke gift? Dan kunt u deze volledig aftrekken. Zo krijgt u van de belastingdienst meer terug.

Lees meer.

Geef snel en gemakkelijk, geef digitaal

Het is mogelijk om uw bijdrage voortaan digitaal  te doen. In plaats van een envelop ontvangt u dan een e-mail.

Lees meer.

Het mooie van de kerk is dat iedereen er welkom is en dat men naar elkaar omziet. Midden in Rheden is dit een plek voor inspiratie en bezinning. Er komen mensen samen om hun vreugde en hun verdriet, hun verlangen en hun hoop te delen met God en met elkaar. Die kerk wilt u toch ook een toekomst geven? Geef vandaag voor de kerk van morgen!

Hartelijk dank
voor uw bijdrage!

Geen envelop of e-mail ontvangen en u wilt wel een gift doen?
Het bankrekeningnummer is
NL56 RABO 0373 7276 31
t.n.v. Protestantse Gemeente Rheden o.v.v. Kerkbalans.

Helpdesk

  • Heeft u de e-mail voor uw digitale toezegging aan Kerkbalans niet ontvangen? Kijk dan even in uw spambox.
  • Werkt de link in de e-mail niet? Kopieer dan de tekst van de link in de adresbalk bovenin de internetpagina en druk op ‘Enter’.
  • Heeft u moeite met het invullen van het digitale toezeggingsformulier of heeft u andere vragen? U kunt een e-mail sturen naar cvk@dorpskerkrheden.nl of even bellen naar Kees van den Haak via telefoonnummer (06) 53 39 18 46. Hij helpt u graag.