Opnieuw willen wij u bedanken voor de opbrengst van de actie Gebak voor Rwanda en de Sleutelhangeractie. De opbrengst van Gebak voor Rwanda tot nu toe is € 386,85. De eerstvolgende keer Gebak voor Rwanda is op zondag 5 februari in de Dorpskerk in Rheden. Wij zoeken hiervoor nog een (tweede) bakker.

De Sleutelhangeractie heeft € 804,69 opgebracht waarvan € 89,41 naar de Voedselbank gaat.

Door alle sponsoring, ook voor onze SponsorStepTocht, is ondertussen meer dan de helft van het streefbedrag van ruim zesduizend euro bijeengebracht.

Heel hartelijk dank dat u op deze manier meebouwt aan de kleuterschool in Ruyenzi. De projecten in Rwanda zijn onderdeel van het programma van Red een Kind in Rwanda die gemeenschappen helpt om in zogenaamde ‘zelfhulpgroepen’ een gezamenlijke visie te vormen op hun dromen en ontwikkeling voor hun dorp. Deze groepen mensen uit het dorp doorlopen een traject van 7 jaar en worden op allerlei gebieden getraind, bijvoorbeeld in ouderschap, ondernemerschap en sparen. Door u kunnen zij straks samen met ons aan de slag om deze droom werkelijkheid te maken.

Wilt u zich opgeven om te bakken, een knuffel bestellen of heeft u vragen, dan kunt u terecht bij Tim of Chris via rheden@worldservants.nl of 026 8448 060.

Bouwt u mee als sponsor? Ga naar geef.ws/rheden.

Met vriendelijke groeten,

Namens actiegroep Rheden
Tim Duisterwinkel