Op Startzondag is er niet alleen een OLIVE’s Rondje Rheden voor volwassenen, er is ook een editie voor de kinderen!

Het nieuwe kerkelijk seizoen begint op 18 september. Dat is een mooie gelegenheid voor het eerste evenement van Groep OLIVE: OLIVE’s Rondje Rheden.

Bij OLIVE’s Rondje Rheden maak je met een aantal anderen een wandeling (maximaal 3 kilometer) door Rheden. Onderweg word je getrakteerd op verrassende verhalen, intieme miniconcerten, kunst, inspirerende vragen en nog veel meer. Je ontmoet allerlei mensen en je zult aan gespreksstof zeker geen gebrek hebben!

Ben je slecht ter been en wil je toch meedoen? Veel onderdelen zullen in en rond de kerk en het JBC plaatsvinden, dus ook dan kun je je opgeven.

Speciaal voor de kinderen van de groepen 1 tot en met 8 wordt er bij de kerk een junior editie georganiseerd. De kinderen maken hun eigen rondje met boeiende verhalen en leuke spelletjes. Neem je vrienden en vriendinnen mee!

Overigens begint het programma van Startzondag al om 9.00 uur ’s morgens met een ontbijt in of bij de kerk, het thema van dit kerkelijk seizoen is namelijk ‘Aan tafel!’. Vervolgens is om 10.00 uur de gezinsdienst. Aansluitend om 11.15 uur is de aftrap van OLIVE’s Rondje Rheden. Ook de kinderen starten om 11.15 uur met de junior editie.

Als je mee wilt doen met het rondje, graag dan even aanmelden, dit kan hier.