Wandelen naar wijsheid

Van uitstel komt geen afstel! Vanwege de coronacrisis komt Thomas Hontelez een jaar later dan gepland. Hij is vrijdagavond 19 maart 2021 de spreker op onze thema-avond. Na een ingrijpende persoonlijke ervaring maakte Thomas een voetreis naar Istanbul, het werd een pelgrimage. Hierna zouden er nog vele volgen.

Pelgrimeren is meer dan alleen wandelen, het is ook een reis naar binnen. Een innerlijke reis, waarna je als een ander mens de terugreis in de wereld weer aanvangt. De ‘innerlijke reis’ brengt je dichter bij jezelf en bij anderen, bij je inzet voor een leefbare wereld voor ieder. Pelgrimeren kun je zelfs ook zonder te wandelen.

Zijn ervaringen en ‘lessen voor de pelgrim’ bracht Thomas Hontelez samen in een boek “Wandelen naar wijsheid”. Daarover vertelt hij deze avond en hij deelt graag zijn ervaringen en levenslessen met u, of u nu pelgrim bent of niet. Onder Thomas’ begeleiding begint u deze avond aan uw eigen pelgrimstocht. Het is niet noodzakelijk om het boek van te voren te lezen.

Kom naar deze avond en zet zelf de eerste stappen op uw eigen pelgrimstocht!

Waar: Dorpskerk Rheden
Wanneer: Vrijdag 19 maart 2021
Aanvang: 20.30 uur (deuren zijn open om 20.15 uur)

U kunt zich hier aanmelden.

 

Thomas is opgegroeid in De Steeg. Hij is religiewetenschapper en docent levensbeschouwing. Hij begeleidt tochten voor de Franciscaanse Beweging en is nauw betrokken bij de Walk of Wisdom.