Wandelen naar wijsheid

Van uitstel komt geen afstel bij Groep OLIVE! Vanwege de coronacrisis komt Thomas Hontelez een jaar later dan gepland en gelukkig zijn er nu online veel meer mogelijkheden. Thomas  is zondagmiddag 21 maart 2021 de gast in onze thema-uitzending ‘Wandelen naar wijsheid’. Na een ingrijpende persoonlijke ervaring maakte hij een voetreis naar Istanbul, het werd een pelgrimage. Hierna zouden er nog vele volgen.

Pelgrimeren is meer dan alleen wandelen. Het is ook een reis naar binnen, waarna je als een ander mens de terugreis in de wereld weer aanvangt. De ‘innerlijke reis’ brengt je dichter bij jezelf en bij anderen, bij je inzet voor een leefbare wereld voor ieder. Pelgrimeren kun je zelfs ook zonder te wandelen.

Zijn ervaringen en ‘lessen voor de pelgrim’ bracht Thomas Hontelez samen in een boek ‘Wandelen naar wijsheid’. Daarover vertelt hij deze middag tijdens de online uitzending en hij deelt graag zijn ervaringen en levenslessen met jou, of je nu pelgrim bent of niet. Je gaat niet alleen luisteren, maar ook zelf aan de slag. Onder Thomas’ begeleiding begin je deze middag aan je eigen pelgrimstocht. Ook kun je vragen aan hem stellen, doe dit via de knop hiernaast. Tijdens de uitzending krijg je dan nog antwoord op je vraag!

Het is niet noodzakelijk om zijn boek vooraf te lezen. Maar het is zeker de moeite waard om het te lezen. U kunt het boek hier bestellen.

Beleef onze uitzending mee en zet zelf de eerste stappen op je eigen pelgrimstocht!

Groeten van Groep OLIVE en het technische team

Waar: online, klik hier om naar de uitzending te gaan
Wanneer: Zondag 21 maart 2021
Aanvang: 15.00 uur

 

Thomas is 31 jaar en opgegroeid in De Steeg. Hij is religieweten-schapper en docent levensbeschouwing. Hij begeleidt tochten voor de Franciscaanse Beweging en is nauw betrokken bij de Walk of Wisdom.