Startzondag wordt dit jaar georganiseerd door de gezamenlijke diaconie├źn van Rheden en Ellecom-De Steeg. Ook zal de nieuwe naam van de kerkgemeenschap na de fusie bekend gemaakt worden.

We starten om 10.00 uur met een gezamenlijke viering in de Dorpskerk in Rheden. Beide predikanten, Jan Willem Overvliet en Gert Jansen, zullen deze dienst leiden en de Dorpskerkcantorij zal deze dienst muzikaal omlijsten.

Hierna wordt er koffie en thee geschonken in Eltheto in De Steeg, waarna we door middel van een spel elkaar beter gaan leren kennen. Vervolgens gebruiken we in Eltheto de lunch.

Heel belangrijk is het om daarna ook nog uw reis te vervolgen naar de Nicolaaskerk in Ellecom. Daar zal de Cantorij van Ellecom/De Steeg een muzikaal intermezzo verzorgen en als u wilt kunt u een en ander meezingen. Als sluitstuk van deze dag zal de naam van onze toekomstige nieuwe gemeente bekend worden gemaakt en daar wilt u natuurlijk allemaal bij zijn! Rond 14.30 uur sluiten we de dag af met een borrel in de kerktuin.

Iedereen is van harte welkom!

Gemeenteleden, die deze dag graag in zijn geheel willen bijwonen, maar vervoersproblemen hebben, kunnen zich melden bij diaconie├źn: diaconie@pges.nl of diaconie@dorpskerkrheden.nl. Dan gaan we iets voor u regelen.