Marc Ligt, een van de begeleiders van de treinenclub die tot vorig jaar actief was in het JBC heeft een nieuwe ruimte gevonden en wil weer van start gaan onder de naam Treinenclub Rheden. De bedoeling is om op 1 september a.s. te beginnen, mits dat in verband met de corona-maatregelen is toegestaan. De nieuwe locatie is: Dr. Langemeijerweg 1c in Rheden, dit is achter de voormalige locatie van De Spaander. Hier is een ruimte beschikbaar van ca. 60 m2.

Jongelui in de leeftijd van 8 tot 16 jaar kunnen lid worden. In de winterperiode kun je wekelijks op woensdagavond en vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur komen om met de treinen te rijden. In de zomerperiode alleen op woensdagavond met uitzondering van drie weken vakantie. De kosten van het lidmaatschap zijn € 16 per maand of € 180 per jaar.

Er wordt een Märklin M baan opgesteld met meerdere bedieningspanelen. De baan moet nog worden opgebouwd. Ben je minstens 16 jaar oud en vind je het leuk om mee te helpen met de opbouw van de baan en kennis en ervaring op te doen met solderen, elektronica en 3D printen? Dan is treinenclub Rheden ook op zoek naar jou.

Voor meer informatie mail naar marc@treinenclub.nl of app naar 0643050104.