Maar liefst 91 deelnemers en teams waagden op vrijdag 18 september een poging om de online Quiz Night te winnen. De eerste vraag ging over een jeremiƫrende Martien Meiland. Er waren diverse muziekvragen, Sint Corona en Bassie & Adriaan kwamen met Kortjakje voorbij tot in de klokkentoren van de Dorpskerk in Rheden aan toe.

De uiteindelijke winnaar is geworden Siepko Graver! Halverwege de quiz stond hij al op de eerste plaats en deze plek heeft hij weten vast te houden tot het einde, wat een superprestatie! De prijs bestond uit allerlei olijvenproducten, zoals een presenteerschaal voor olijven, olijfolie, olijfbodylotion en natuurlijk olijven.

Bij het uitzenden van de quiz hadden we wel rekening gehouden met een vertraging tussen de daadwerkelijke opname en de beelden die men thuis te zien kreeg. Wat ons verbaasde is dat sommigen de beelden 20 seconden later binnen kregen dan de anderen, dat was precies die tijd die men had om te antwoorden. Helaas kreeg een aantal deelnemers daardoor niet de mogelijkheid om de vragen binnen de gestelde tijdslimiet te beantwoorden. Daarom geeft dit ook wel een vertekend beeld van de uitslag. Bekijk de volledige uitslag.

Maar ondanks deze onvolkomenheid kijken we terug op een superleuke en geslaagde avond, waarvoor we veel complimenten gehad hebben. En de vraag of we dit nog een keer gaan organiseren, dus wie weet…

Wilt u de Quiz Night nog eens terugkijken? Dat kan hier. Natuurlijk is het dan niet meer mogelijk om de antwoorden door te geven.

Groetjes van Groep OLIVE en het technische team.