Hier is weer het weekbericht van zondag 6 februari.
Aanstaande zondag bent u weer welkom in de Dorpskerk. Deze zondag gaat Jan Willem Overvliet voor.  Er is kindernevendienst. Het is Goede Doelen zondag. Na afloop van de viering kunt u in het koor van de kerk de standjes bekijken van een viertal  Goede Doelen organisaties waar onze diaconie regelmatig voor collecteert. Er is ook koffie. Het is belangrijk voor ons aller veiligheid dat iedereen zich aan de corona regels houdt. Dat betekent dat u een mondkapje draagt tijdens het lopen in de kerk en dat u deze kunt afzetten als u zit. Ook houdt u 1.5 meter afstand. De koffie na afloop kunt u het beste zitten opdrinken in het schip van de kerk.
Deze week zijn er weer een aantal activiteiten georganiseerd zoals het concert op zondagmiddag, de meditatiecursus op dinsdagavond en de politieke avond op vrijdagavond. U leest alles hierover in het weekbericht.
Het is ook weer Amnestyzondag. We besteden aandacht aan en bidden voor twee studenten in Iran en een schrijver in Mexico. U kunt hen ondersteunen door brieven te sturen naar de autoriteiten in Iran en Mexico. De brieven treft u hieronder.