Graag willen wij u bedanken voor de opbrengst van de actie Gebak voor Rwanda en de sleutelhangeractie. De opbrengst van Gebak voor Rwanda tot nu toe is € 183,50. Ook de kraam met knuffels werd in Rheden en De Steeg heel goed bezocht en heeft bij elkaar € 411,10 opgebracht. Hiervan gaat € 41,11 naar de Voedselbank. Ook dat is een hele mooie opbrengst. Voor diegenen die de eerste keer gemist hebben, geen geld bij zich hadden, niet konden kiezen, toch nòg een knuffel willen of voor wat voor reden dan ook sta ik op 4 december in de Dorpskerk in Rheden en op 18 december in de Nicolaaskerk in Ellecom. Ook kunnen de knuffels besteld worden via geef.ws/sleutelhangeractie. U kunt kiezen uit de al gemaakte sleutelhangers, engelen of andere knuffels of u kunt er een op aanvraag laten maken. Met deze actie haal ik niet alleen geld op voor World Servants, maar ook gaat 10% van de opbrengst naar de Voedselbank!

‘Gebak voor Rwanda’ ook in Ellecom

De actie ‘Gebak voor Rwanda’ zal in december niet alleen in Rheden, maar ook in Ellecom gehouden worden! Bakkers hebben zich hiervoor al aangemeld. Op 4 december in de Dorpskerk in Rheden en op 18 december in de Nicolaaskerk in Ellecom. We kunnen het stukje taart, cake, koek of gebakje gezellig bij de koffie oppeuzelen. Hierbij wordt iedereen uitgenodigd om een bijdrage te doen in het spaarvarken, via de QR-code of via geef.ws/gebakvoorrwanda.

In Rheden kunnen bakkers zich opgeven voor zondag 1 januari 2023. Het thema voor dat gebak is: Nieuwjaar.

Over de werkvakantie

Met alle sponsoring zijn wij weer een stap dichter bij het einddoel. Wij willen u allen bedanken dat u op deze manier meebouwt aan de kleuterschool in Ruyenzi. Ruyenzi is een afgelegen dorp op het platteland in het district Bugasera, gelegen ten zuiden van de hoofdstad Kigali in het centrale deel van Rwanda. Het is een prachtig groene omgeving en op een van de heuvels is de basisschool gebouwd. Hier is ook een stuk land beschikbaar gesteld door het district om de kleuterschool te bouwen. De meeste mensen leven van de landbouw en verbouwen maïs, bonen, bananen en zoete aardappelen. Rwanda wordt ’the land of the thousand hills’ genoemd, dus de heuvels zijn zeker niet te missen in dit prachtige land.

Wilt u zich opgeven om te bakken, een knuffel bestellen of heeft u vragen dan kunt u terecht bij Tim of Chris via rheden@worldservants.nl of 026 8448 060.

Bouwt u mee als sponsor? Ga naar geef.ws/rheden

Met vriendelijke groeten,

Namens actiegroep Rheden

Tim Duisterwinkel