World Servants Rheden organiseert: Gebak voor Rwanda

 

Graag brengen wij de actie ‘Gebak voor Rwanda’ onder uw aandacht: Vanaf zondag 2 oktober iedere eerste zondag van de maand een stukje taart, koek of een gebakje bij de koffie na de dienst.

Wij vragen u om iets te bakken, zodat we dat gezellig bij de koffie kunnen oppeuzelen. Hierbij wordt iedereen uitgenodigd om een bijdrage te doen voor het stukje taart, koek of gebakje geef.ws/gebakvoorrwanda. Bakkers kunnen zich opgeven bij Tim of Chris via rheden@worldservants.nl of 026 8448 060.

 

Een kleuterschool op één van Rwanda’s duizend heuvels

Komende zomer wordt voor ons niet zomaar een zomer. Met een groep jongeren uit heel Nederland gaan we in Rwanda drie weken bouwen aan een kleuterschool, samen met de inwoners van Ruyenzi. Daar krijgen op dit moment zo’n 700 kinderen les op de basisschool, alleen is er voor de kleuters uit het dorp nog geen plek en is er nog geen start gemaakt met kleuteronderwijs. Hierdoor is de start op de basisschool een stuk moeilijker en zijn de prestaties in het eerste jaar op school nog niet zo goed. Het World Servants project is een onderdeel van het programma van Red een Kind in Rwanda. De volgende keer vertel ik meer of kijk alvast op https://www.worldservants.nl/rwanda/RW123.

 

Doet u mee en bouwt u op die manier mee aan ons project?

 

Met vriendelijke groeten,

Namens actiegroep Rheden

Tim Duisterwinkel