De actie ‘Gebak voor Rwanda’ is 2 oktober van start gegaan in de Dorpskerk in Rheden en heeft € 99,30 opgebracht. Wij vinden het heel leuk dat u zo enthousiast bent en hopen dat u heeft genoten van uw stukje taart, koek of gebak. Dankzij enkele bakkers onder u zal de volgende eerste zondag van de maand, 6 november, weer een heerlijk zelfgebakken stukje taart, koek of gebak klaarstaan. Een bijdrage voor het stukje taart, koek of gebakje kan ter plekke of via geef.ws/gebakvoorrwanda.

Op 6 november gaat de sleutelhangeractie van start. Ik ben dan in de kerk om zelfgemaakte sleutelhangers en engelen te verkopen. De knuffels kunnen ook besteld worden via geef.ws/sleutelhangeractie. Naast de al gemaakte knuffels worden ze ook op verzoek gemaakt. U kunt kiezen uit de al gemaakte sleutelhangers en engelen of u kunt er een op aanvraag laten maken.

Over het project

Komende zomer wordt voor ons niet zomaar een zomer. Met een groep jongeren uit heel Nederland gaan we in Rwanda drie weken bouwen aan een kleuterschool, samen met de inwoners van Ruyenzi. Zo’n 120 kleuters in de Ruyenzi-community hebben momenteel nog geen veilige plek om met het kleuteronderwijs te starten. Voor de ouders zou deze kleuterschool ook enorm helpen omdat ze vaak op het land aan het werk zijn. Als hun kinderen naar een kleuterschool kunnen, krijgen ze daar meer zorg, aandacht en zelfs eten, wat een enorme ondersteuning is voor de gezinnen.

Wordt vervolgt of kijk op www.worldservants.nl/rwanda/RW123.

 

Wilt u zich opgeven om te bakken of heeft u vragen dan kunt u terecht bij Tim of Chris via rheden@worldservants.nl of 026 8448 060.

 

Bouwt u mee als sponsor? Ga naar geef.ws/rheden

 

Met vriendelijke groeten,

Namens actiegroep Rheden

Tim Duisterwinkel