Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst

1 november | 10:00 - 11:00

Voorganger is ds. Jan Willem Overvliet.

Organist is Piet Cnossen

Kindernevendienst

In de Rooms Katholieke traditie wordt vandaag Allerheiligen gevierd. Het feest bestaat al sinds de achtste eeuw. Wist u dat er ruim 100.000 heiligen worden vereerd? Bij de kerkelijke viering van Allerheiligen wordt het thema van het einde der tijden behandeld. Er worden missen opgedragen en kerkhoven bezocht. Het leven van de heiligen, die in de hemel verblijven wordt herdacht en als voorbeeld gesteld voor een goed christelijk leven.  We lezen deze zondag uit Matteüs 25: de gelijkenis over de tien bruidsmeisjes. De wijze meisjes zorgen ervoor dat er genoeg olie voor hun lampen is om de nacht door te komen.

U kunt in de kerk aanwezig zijn bij deze dienst. In verband met het beperkt aantal plaatsen, is reserveren noodzakelijk. U kunt zich tot 12.00 uur op de zaterdag voorafgaand aan de eredienst aanmelden via het aanmeldformulier. Houd u ook rekening met de gedragsregels als u onze eredienst bezoekt, deze zijn er voor uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

De eerste collecte is bestemd voor het  ZWO project Vrouwen in de kerk van Papua (Indonesie). Klik hier voor meer info                                                                                                                                                    e

De tweede collecte is bestemd voor de kerkhuishouding, deze week voor het onderhoud van de Orgels                                            .

U kunt de dienst hier volgen. De liturgie voor de eredienst kunt u minimaal een dag van te voren vinden in het Weekbericht.

 

Gegevens

Datum:
1 november
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk Rheden
Dorpsstraat 51
Rheden, 6991 HE Nederland

Organisator

Kerkenraad