Mensen in gesprek

Ongeveer eens in de vijf weken komt een groep dertigers en veertigers bij elkaar voor een goed gesprek over een verrassend onderwerp.

Soms gaat het over de actualiteit, vorig seizoen hebben we het bijvoorbeeld met elkaar gehad over de ophef die ontstaan was over het schilderij met sigaren rokende mannen op de Universiteit Leiden. Soms gaat het over een stelling, een stuk tekst of een gebeurtenis die je aan het denken gezet heeft. Voorbeelden van afgelopen seizoen zijn de gesprekken over erbij (willen) horen en hoe je tot het maken van een keuze komt.
Het is een heerlijk moment om even weg te zijn uit de waan van de dag en een goed gesprek met elkaar te voeren. Soms zijn de gesprekken pittig, vaak met een lach, soms met een traan, vaak inspirerend en een betekenisvolle ervaring. We praten, luisteren, stellen kritische vragen, hebben respect voor elkaars mening en zijn samen.

En het is ook altijd een topavond met koffie, thee, koekjes, gezonde en ongezonde snacks, een biertje, wijntje, humor en gezelligheid, vaak tot later dan we van plan waren.

We komen op wisselende dagen bij elkaar (zie het overzicht hiernaast) en iedere keer is het bij iemand anders thuis. Wil je met ons meedoen? Je bent welkom! Hoe meer mensen, hoe meer stof tot gesprek!
Als je mee wilt doen of als je meer informatie wilt, dan kun je contact opnemen met Chris Duisterwinkel via e-mail fam.duisterwinkel@ziggo.nl of telefonisch via (026) 844 80 60.

We beginnen altijd om 20.00 uur.
Dit seizoen komen we op de volgende avonden bij elkaar:

2023:
maandag 18 september
dinsdag 24 oktober
woensdag 15 november
donderdag 14 december

2024:
maandag 8 januari
dinsdag 6 februari
woensdag 6 maart
donderdag 11 april
maandag 13 mei