Samen in de bijbel lezen

Samen lezen in de Bijbel als voorbereiding op de zondagse kerkdienst

Afgelopen jaar mochten we niet fysiek bij elkaar komen vanwege Corona. Wij zijn daarom een digitale gesprekskring gestart op de woensdagmorgen. Een uur lang gingen we met elkaar in gesprek over de Bijbeltekst van de komende zondag. De reacties van de deelnemers waren positief. Ook van een deelnemer, die een lichamelijke beperking heeft en alleen op deze manier mee kan doen. Vandaar dat we hiermee door willen gaan in het komend seizoen. Iedereen met een computer en internet kan vanuit huis meedoen.

Tijd: elke woensdagmorgen van 9.30 uur tot 10.30 uur. Je mag je aansluiten elke eerste woensdag van de maand en afmelden elke laatste woensdag van de maand. Zo zal de samenstelling van de groep regelmatig wisselen maar kun je toch wel enige vertrouwdheid met elkaar opbouwen. De bedoeling is dus, dat je tenminste 1 maand (4 of 5 keer) meedoet.

Heb je belangstelling maar kun je niet op de woensdagmorgen, laat het mij weten. Mogelijk kunnen we het (ook) op een ander moment aanbieden. Je kunt mij mailen op : predikant@dorpskerkrheden.nl

 

Jan Willem Overvliet

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

10 augustus 2021

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *