Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mensen in gesprek

9 januari | 20:00 - 22:30

Mensen in gesprek

Ongeveer eens in de vijf weken komt een groep dertigers en veertigers bij elkaar voor een goed gesprek over een verrassend onderwerp.

Soms gaat het over de actualiteit, vorig seizoen hebben we het bijvoorbeeld gehad over het implementeren van een donorhart van een varken in een mens. Soms gaat het over een stelling, een stuk tekst of een gebeurtenis die je aan het denken gezet heeft. Voorbeelden van afgelopen seizoen zijn de gesprekken over onze inspiratiebron, over vergeving en over trots. Naar aanleiding van TV – programma ‘Sander en de kloof’ hebben we het gehad over de kloof tussen ‘arm en rijk’ en kansen(on)gelijkheid.

Het is een heerlijk moment om even weg te zijn uit de waan van de dag en een goed gesprek met elkaar te voeren. Soms zijn de gesprekken pittig, vaak met een lach, soms met een traan, vaak inspirerend en een betekenisvolle ervaring. We praten, luisteren, stellen kritische vragen, hebben respect voor elkaars mening en zijn samen.

En het is ook altijd een topavond met koffie, thee, koekjes, gezonde en ongezonde snacks, een biertje, wijntje, humor en gezelligheid, vaak tot later dan we van plan waren.

We komen op wisselende dagen bij elkaar en iedere keer is het bij iemand anders thuis. Wil je met ons meedoen? Je bent welkom! Hoe meer mensen, hoe meer stof tot gesprek!

Als je mee wilt doen of als je vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Chris Duisterwinkel via e-mail fam.duisterwinkel@ziggo.nl of telefonisch via (026) 844 80 60.
Je kunt je hier aanmelden.

We beginnen altijd om 20.00 uur.
Dit seizoen komen we op de volgende avonden bij elkaar:

2022:
dinsdag 18 oktober
woensdag 16 november
donderdag 15 december

2023:
maandag 9 januari
dinsdag 7 februari
woensdag 8 maart
maandag 3 april
dinsdag 9 mei
donderdag 8 juni

Gegevens

Datum:
9 januari
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie: