Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mensen in gesprek

16 maart | 20:00 - 22:00

Mensen in gesprek

‘Mensen in gesprek’ is een groep mensen in de leeftijd van ongeveer 20 tot 40 jaar, die bij elkaar komt voor een goed gesprek over een verrassend onderwerp. De avonden worden beurtelings voorbereid door de deelnemers.

Het kan een gesprek zijn naar aanleiding van een actueel thema. Afgelopen seizoen hebben we het bijvoorbeeld gehad over de invoering van de nieuwe donorwet. En na de oplaaiende conflicten tussen Israël en de Palestijnen hebben we van gedachten gewisseld over geweld en geweldloosheid.
Het onderwerp kan ook  voortkomen uit een stelling, een stuk tekst, iets waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt of een gedachtewisseling. Voorbeelden van afgelopen seizoen zijn het gesprek over vertrouwen en over het vergroten van ons zelfbewustzijn.

Het is een heerlijk moment om even weg te zijn uit de waan van de dag en een goed gesprek met elkaar te voeren. Soms zijn de gesprekken pittig, vaak met een lach, soms met een traan, vaak inspirerend en een betekenisvolle ervaring. We praten, luisteren, stellen kritische vragen, hebben respect voor elkaars mening en voelen het samenzijn.

En tot slot is het ook altijd een topavond met koffie, thee, koekjes, gezonde en ongezonde snacks, een biertje, wijntje, humor en gezelligheid, vaak tot later dan we van plan waren.

We komen ongeveer eens in de vijf weken bij elkaar. Wil je met ons meedoen? Je bent welkom! Hoe meer mensen, hoe meer stof tot gesprek!
Als je mee wilt doen of als je meer informatie wilt, dan kun je contact opnemen met Chris Duisterwinkel via e-mail fam.duisterwinkel@ziggo.nl of telefonisch via (026) 844 80 60.

We beginnen altijd om 20.00 uur.
Dit seizoen komen we op de volgende avonden bij elkaar:

2021:
dinsdag 28 september
donderdag 4 november
woensdag 1 december

2022:
maandag 10 januari
dinsdag 15 februari
woensdag 16 maart
donderdag 14 april
maandag 9 mei
dinsdag 7 juni

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: