We kunnen als kerk terugkijken op een mooi kerstfeest. Het begon al op de 21e met het Festival of Nine  Lessons and Carols, prachtig uitgevoerd door  The Anglican Singers Amsterdam en The Haarlem Choir . Daarna op kerstmiddag konden de kinderen komen kijken naar The Polar Express, een spannend verhaal van een groepje jongens en meisjes die met de trein helemaal naar de Noordpool reisden om daar de Kerstman te ontmoeten en onderweg allerlei spannende avonturen beleefde. Minstens dertig kinderen waren hier op af gekomen al of niet met zitkussens, slaapzakken etc. en beleefden een spannende middag.

De vroege avondviering met de Rhedense Fanfare en het verhaal van vadertje Panov was een waar familiegebeuren. Heel wat ouders met kinderen, groot of klein waren hiervoor naar de kerk gekomen. Voor een praktisch volle kerk werd dit een hele ontspannen viering met bekende kerstliedje die iedereen wel kon meezingen en het Beeldverhaal van Vadertje Panov raakte in al zijn eenvoud toch de kern van waar het met kerst om gaat

Ook de kerstnachtdienst met mooie zang van de Dorpskerkcantorij en de kerstmorgendienst waarin vooral het verhaal voor de kinderen mij trof, werden door velen bezocht, niet alleen de trouwe kerkgangers maar ook veel andere bezoekers.

Al met al een mooi kerstfeest met dan aan iedereen die hieraan op haar of zijn manier heeft bijgedragen. Je kreeg het gevoel dat de meer dan vorige jaren Kerk waren voor de Rhedenaren.